fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Vanliga frågor och svar

Nedan finner du svar på de mest förekommande frågorna som våra kursdeltagare har. Hittar du inte svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss.

Praktisk information om utbildningen

Datumet på kurssidan passar mig inte – när lanseras fler tillfällen?
Vi lanserar kurstillfällen löpande, men håll gärna utkik i våra nyhetsbrev och på kurssidan för uppdaterad information. Hör gärna av dig om du har önskemål om kommande kurstillfällen för en specifik kurs. Du hittar våra kontaktuppgifter på respektive kurssida.

Jag är inbokad på en kurs – när får jag mer information?
Du får en bokningsbekräftelse i samband med bokning av kursen. En kallelse med all praktisk information skickas i regel 7 dagar innan kursstart. Titta i skräpposten om dessa inte dyker upp i vanliga inkorgen.

På vilken adress hålls kursen?
För våra fysiska kurser fastställer vi lokal cirka en månad innan kursstart och uppdaterar då kurssidan med denna information. Adress skickas även med i kallelsen en vecka innan kursstart. Våra lokaler i centrala Stockholm ligger vid centralstationen och vid T-banestationerna Rådmansgatan, Odenplan och St:Eriksplan. Våra lokaler i Göteborg finns vid centralstationen och Avenyn.

Kan jag delta online på en fysisk kurs? 
På ett fysiskt kurstillfälle är det inte möjligt att delta online. 

Var hittar jag länken till onlinekursen?
Våra onlinekurser hålls i verktyget Zoom. Du hittar Zoom-länken i kallelsen som skickas en vecka innan kursen samt i mailet du får cirka två timmar innan kursstart. Länken är personlig och gäller endast för den inbokade deltagaren.

Bokningsvillkor och fakturering

Hur nära inpå kursstart kan jag boka in mig? 
Så länge kursen inte är angiven som fullbokad är det möjligt att boka in sig. Vi tar in max 20 deltagare på våra kurser och rekommenderar därför att du bokar in dig så snart som möjligt för att säkra din plats. Att vara ute i god tid underlättar även för att du ska hinna ta del av förberedande information som skickas med i kallelsen en vecka innan kursstart.

Jag har anmält mig till en kurs – när får jag fakturan?
Fakturan skapas i samband med bokning och skickas inom två veckor, oavsett när kursen hålls.

Jag har fått förhinder och kan inte delta på kursen – vad kan jag göra? 
Det är möjligt att av- och omboka kostnadsfritt fram till 30 dagar innan kursstart. Därefter kan du boka om till ett kommande kurstillfälle mot en ombokningsavgift. Du har alltid rätt att kostnadsfritt överlåta din kursplats till en kollega, så länge du meddelar oss innan kursstart. Observera att ombokning och avbokning måste ske skriftligen. Du hittar våra kontaktuppgifter på respektive kurssida samt i bokningsbekräftelsen.

Om du önskar bekanta dig ytterligare med våra bokningsvillkor hittar du dem här.

Kursmaterial och kursintyg

Var hittar jag kursmaterialet? 
Kursmaterialet finns bifogat i tack-mejlet som i regel skickas dagen efter avslutad kurs.

Var hittar jag kursintyget?
Kursintyget skickas till dig i regel dagen efter avslutad kurs från mailadressen intyg@bonnierakademi.se med avsändaren Bonnier Akademi. Om du inte hittar mailet, vänligen titta i din skräppost. Du har sedan möjlighet att berätta om ditt kursdeltagande genom att dela kursintyget i dina sociala kanaler, till exempel på LinkedIn.