Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Tyréns valda för nybygge av sjukhus

Publicerad: 1 december 2015, 13:59

Bild: Tyréns.

Tyréns har utsetts som byggkonstruktör för nybyggnationen av en vårdbyggnad om cirka 70 000 kvadratmeter på Malmö sjukhusområde. De ska därmed utföra byggkonstruktionsprojektering.


Ämnen i artikeln:

MalmöRegion SkåneTyréns

Tyréns har utsetts som byggkonstruktör för nybyggnationen av en vårdbyggnad om cirka 70 000 kvadratmeter på Malmö sjukhusområde. De ska därmed utföra byggkonstruktionsprojektering genom val av konstruktionslösningar, byggsystem och dimensionering.

Dessutom blir bolaget mark- och VA-projektör inför nybygget. I uppdraget ingår även att utföra projektering av yttre ledningsdragning för el-, vatten- och avloppsledningar.

För Tyréns är detta det andra sjukhusuppdraget inom Region Skåne. Tyréns har även uppdrag inom projekteringsledning, mark, konstruktion och akustik för en stor om- och nybyggnation på Helsingborgs sjukhusområde.

– Sjukhus har komplexa installationssystem som ska få utrymme vid sidan av de bärande systemen, vilket kräver ett smidigt samarbete mellan olika kompetenser, säger Mats Persson, Tyréns ombud.

Redaktionen

Källa: Tyréns

Ämnen i artikeln:

MalmöRegion SkåneTyréns

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News