torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Stadsutveckling

Totalförsvaret tar plats i Värtahamnen

Publicerad: 21 september 2020, 14:25

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) invigde på fredagen Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen i Stockholm. Foto: Stadsutvecklarna i Värtahmamnen

Totalförsvaret har flyttat Rekryteringsmyndigheten till nya lokaler i Värtahamnen. ”En bekräftelse på stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel”, säger Kristina Alvendal, representant för fastighetsägarna i Värtahamnen.

Ämnen i artikeln:

Värtahamnen

AJ


Försvarsminister Peter Hultqvist (S) invigde i fredags Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen där Totalförsvaret hyr 5 000 kvadratmeter av CapMan Real Estate på Tegeluddsvägen 29A. I de nya lokalerna samlas hela verksamheten på en våning i stället för som tidigare fem våningar, vilket underlättar prövningsarbetet. De gamla lokalerna låg på Hangövägen på Gärdet, en kort promenad från den nya adressen i Värtahamnen.

– Att en verksamhet som Rekryteringsmyndigheten flyttar till Värtahamnen bidrar till stadsdelens liv och rörelse. För vår del är det dessutom en bekräftelse på att stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel skapar efterfrågan på moderna och hållbara lokaler här, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev