Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Totalförsvaret tar plats i Värtahamnen

Publicerad: 21 september 2020, 14:25

Totalförsvaret har flyttat Rekryteringsmyndigheten till nya lokaler i Värtahamnen. ”En bekräftelse på stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel”, säger Kristina Alvendal, representant för fastighetsägarna i Värtahamnen.


Ämnen i artikeln:

Värtahamnen

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) invigde i fredags Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen där Totalförsvaret hyr 5 000 kvadratmeter av CapMan Real Estate på Tegeluddsvägen 29A. I de nya lokalerna samlas hela verksamheten på en våning i stället för som tidigare fem våningar, vilket underlättar prövningsarbetet. De gamla lokalerna låg på Hangövägen på Gärdet, en kort promenad från den nya adressen i Värtahamnen.

– Att en verksamhet som Rekryteringsmyndigheten flyttar till Värtahamnen bidrar till stadsdelens liv och rörelse. För vår del är det dessutom en bekräftelse på att stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel skapar efterfrågan på moderna och hållbara lokaler här, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Värtahamnen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News