Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

SSM byggstartar i Solna

Publicerad: 5 November 2014, 13:00

Under projektnamnet The Lab skapar SSM nu 266 nya bostadsrätter.


Ämnen i artikeln:

SSM

Fastigheten Kv. Trubaduren i området Ingenting i Solna stad förvärvades 2013 är Skanska Fastigheter Stockholm AB. Under projektnamnet The Lab skapar SSM nu 266 nya bostadsrätter. Ingentingområdet ritades ursprungligen av arkitekten Gunnar Asplund och genomgår för närvarande en omfattande omvandling från tidigare verksamheter till en modern stadsdel.

Intresset för projektet har varit stort och alla lägenheter är idag sålda. Inflyttning beräknas ske med start under 2016.

– The Lab är vårt första bostadsprojekt i Solna. Vi är mycket glada över det enorma intresse som projektet har genererat hos våra kunder. Solna är en spännande kommun som under många år haft en stark tillväxt. Solna har också en ovanligt expansiv satsning på nyproduktion av bostäder och skapande av nya stadsmiljöer, det är viktiga aspekter för oss och våra kunder, säger Mattias Roos, vd, SSM.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande SSM

Ämnen i artikeln:

SSM

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.