tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Stadsutveckling

Samarbete i Högdalen

Publicerad: 2 april 2012, 09:33

Nu inleds ett utvecklingssamarbete mellan aktörerna Granen Fastighetsutveckling, Veidekke Bostad, KF Fastigheter samt Citycon.

Ämnen i artikeln:

CityconGranen FastighetsutvecklingKF Fastigheter

Syftet med samarbetet är att stärka och samordna kommunikationen kring samarbetspartnernas olika aktiviteter via en gemensam PR-satsning som ska bidra till att öka attraktionskraften och förstärka Bo i Högdalen som varumärke.

Citycon har förvärvat Högdalen Centrum och sköter förvaltningen i egen regi. Granen bygger 134 nya bostadsrätter i centrum där försäljning pågår. Veidekke bostad planerar, tillsammans med KF fastigheter, att bygga cirka 300 nya bostadsrätter med beräknad säljstart under 2013 där NAI Svefa är samordnare av projektet.

– Då vi delar ett gemensamt intresse för Högdalen har vi valt att etablera ett samarbete. Tillsammans kommer vi att arbeta över företagsgränserna mot en gemensam vision att stärka varumärket Bo i Högdalen.” säger Christer Skagerlind, vd, Svefa Fastighetsutveckling och talesman för projektet.

Projektet ingår i satsningen Söderortsvisionen som utformats av Stockholms stad. Initiativet syftar till att förbättra Söderort för boende och verksamma i området genom att öka tryggheten, bredda näringsliv och arbetsmarknad samt förbättra utbildningsmöjligheter, infrastruktur och stadsbyggnad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Citycon

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev