Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

Samarbete i Högdalen

Publicerad: 2 April 2012, 09:33

Nu inleds ett utvecklingssamarbete mellan aktörerna Granen Fastighetsutveckling, Veidekke Bostad, KF Fastigheter samt Citycon.


Ämnen i artikeln:

VeidekkeKF FastigheterGranen FastighetsutvecklingCitycon

Syftet med samarbetet är att stärka och samordna kommunikationen kring samarbetspartnernas olika aktiviteter via en gemensam PR-satsning som ska bidra till att öka attraktionskraften och förstärka Bo i Högdalen som varumärke.

Citycon har förvärvat Högdalen Centrum och sköter förvaltningen i egen regi. Granen bygger 134 nya bostadsrätter i centrum där försäljning pågår. Veidekke bostad planerar, tillsammans med KF fastigheter, att bygga cirka 300 nya bostadsrätter med beräknad säljstart under 2013 där NAI Svefa är samordnare av projektet.

– Då vi delar ett gemensamt intresse för Högdalen har vi valt att etablera ett samarbete. Tillsammans kommer vi att arbeta över företagsgränserna mot en gemensam vision att stärka varumärket Bo i Högdalen.” säger Christer Skagerlind, vd, Svefa Fastighetsutveckling och talesman för projektet.

Projektet ingår i satsningen Söderortsvisionen som utformats av Stockholms stad. Initiativet syftar till att förbättra Söderort för boende och verksamma i området genom att öka tryggheten, bredda näringsliv och arbetsmarknad samt förbättra utbildningsmöjligheter, infrastruktur och stadsbyggnad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Citycon

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.