Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Nya aktörer etablerar sig i Lund: ”Satsningen har slagit väl ut”

Publicerad: 27 maj 2021, 13:39

I universitetsstaden Lund har det varit svårt att undvika att se byggkranar de senaste åren, med flera stora projekt som pågår parallellt i flera delar av den lilla staden.
”För Lunds kommun är frågan om att bygga i alla delar av kommunen en utmaning. I de mindre tätorterna är intresset från byggaktörer och investerare svalare” säger Anita Wallin, exploateringschef i Lund.


Ämnen i artikeln:

Lund

För att locka investerare, och få fastighetsägare och byggare att satsa på just Lunds kommun har man se senaste året haft öppna inbjudningar till markanvisningstävlingar på strategiska platser inom utbyggnadsområdena. 

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Lund

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.