Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

Ny vd på Serneke Bygg

Publicerad: 16 September 2014, 19:32

Daniel Åstenius får huvudansvaret för koncernens största dotterbolag Serneke Bygg.


Ämnen i artikeln:

Serneke

För att möjliggöra fortsatt expansion och tydliggöra organisationen kommer grundaren och huvudägaren Ola Serneke framöver fokusera på rollen som koncern vd.

– Daniel och jag har gått i samma klass från förskola till Chalmers och vi har jobbat tillsammans i bolaget sedan 2007. Han har en gedigen branschkunskap och är samtidigt en person som jag vet präglas av det engagemang och kostnadsmedvetande som kännetecknar bolaget. Jag hade inte kunnat tänka mig någon mer lämpad person för uppdraget som vd, säger Ola Serneke, i ett pressmeddelande.

Daniel Åstenius har i rollen som arbetschef varit ansvarig för några av bolagets större entreprenadprojekt med beställare som Göteborgs Energi, Vattenfall och Poseidon.

Formellt tillträder Daniel Åstenius uppdraget 1 okt men innan ersättare är på plats kommer han parallellt fortsätta verka som arbetschef för de projekt han idag är verksam i.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Serneke

Ämnen i artikeln:

Serneke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.