Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

Ny vd på Briggen

Publicerad: 4 Juni 2014, 11:40

Ola Orsmark

Castellum AB anställer Ola Orsmark som vd för Fastighets AB Briggen. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef på Jernhusen. Tjänsten på Briggen kommer Ola Orsmark att tillträda i början av oktober 2014. Han ersätter Gunnar Östenson som lämnade i januari.


Ämnen i artikeln:

JernhusenBriggen FastigheterCastellum

Efter drygt åtta år som affärsområdeschef för Stationer på Jernhusen kommer Ola Orsmark till hösten tillträda som vd för Briggen AB.
– Vi välkomnar Ola Orsmark som vd för Fastighets AB Briggen och ser fram emot kommande samarbete. Ola har en bred och intressant erfarenhet inom fastighetsutveckling såväl som förvaltning. Olas erfarenheter och kända goda ledarskap kommer att bidra till det fortsatta utvecklingsarbetet i Briggen och stärka Castellums ledningsgrupp, säger Henrik Saxborn, vd i Castellum AB.

Ola kom till Jernhusen i mars 2006, med uppdraget att utveckla och anpassa Jernhusens stationer. Han har också startat upp produktområdet Jernhusen Media, som hanterar reklam och event på stationerna.
– Jag har haft fantastiskt roliga och lärorika år på Jernhusen, och nu är det dags för mig att ta nästa steg i livet. Tillsammans med alla kompetenta och duktiga medarbetare har vi lyckats utveckla våra stationer till såväl bra bytespunkter som spännande platser att vara på, säger Ola Orsmark

– Jag vill tacka Ola för det fantastiska jobb han har gjort med att utveckla affärsområde Stationer. Jernhusens stationer har blivit attraktiva mötesplatser för både resenärer och de som bor och jobbar i området. Både Jernhusens och stationernas varumärken har stärkts hos kunder och resenärer. Detta bekräftas i de resenärsundersökningar vi regelbundet genomför. Jag önskar Ola lycka till i sitt nya uppdrag, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen.

Rekrytering av ny affärsområdeschef för Stationer har inletts.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Castellum, Jernhusen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.