Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Ny ordförande i Samhällsbyggarna

Publicerad: 27 maj 2014, 09:59

Jan Wejdmark, senior partner hos Newsec, är ny ordförande i Samhällsbyggarna.


Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Jan Wejdmark, senior partner hos Newsec, är ny ordförande i Samhällsbyggarna, organisationen som bildades genom sammanslagningen av ASPECT och SVR vid årsskiftet 2012/2013. Utöver honom har Britta Blaxhult, affärsutvecklingschef region Mälardalen hos Veidekke Bostad, och Therese Friedman, produktionschef hos NCC, valts in i organisationens styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande.

I en kommentar skriver Jan Wejdmark att det finns en rad viktiga frågor som måste lösas framöver, inte minst vad gäller bostadsbristen eller bostadsbyggandet i storstäderna, renovering och ägarskap av miljonprogrammen men även landsbygdens överlevnad.

”Tillsammans har våra medlemmar över 100 000 års erfarenhet av samhällsbyggnation samtidigt som vi är oberoende och opolitiska. Det gör att Samhällsbyggarna, som en part, har en viktig roll i att bidra med helhetslösningar på dessa utmaningar,” skriver han.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.