Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Ny bostadsutvecklare satsar i syd

Publicerad: 3 oktober 2016, 09:20

Mikael Lannerheim och Hannah Bohwalli.

Bakom det nya bolaget Sydö Property står Stockholmsbaserade Gillöga samt Mikael Lannerheim, som blir vd, och Hannah Bohwalli, Affärsutvecklingschef.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i Sydsverige

Mikael Lannerheim kommer närmast från en roll som vd för Limhamnshus. Han har även varit regionansvarig för NAI Svefas fastighetsutvecklingsavdelning. Hannah Bohwalli, som är Affärsutvecklingschef på Sydö Property, har arbetat med fastighetsutveckling på bland annat Riksbyggen och inom Gillögakoncernen.

– Både jag och Hannah har arbetat med fastighetsutveckling i södra Sverige i många år. Därmed har vi båda mycket bra kunskap om lokala marknader och vilka förutsättningar som råder vid utveckling av långsiktigt hållbara bostäder här. Därför känns det som ett naturligt nästa steg för oss att starta en egen verksamhet där vi fullt ut kan dra nytta av våra erfarenheter, säger Mikael Lannerheim, vd på Sydö Property.

Sydö Property är en del av Gillögakoncernen som uppger att man idag har över 3 000 framtida byggrätter för bostäder.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.