Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

NCC byggstartar i Hagastaden

Publicerad: 24 Juni 2014, 10:45

Torsplan etapp 2. Arkitekt: BAU.

NCC påbörjar utvecklingen av Torsplan etapp 2 i Hagastaden i Stockholm. Fastigheten, som omfattar 26 000 kvadratmeter, utvecklas för både kontor och handel.


Ämnen i artikeln:

HagastadenNCC

NCC påbörjar utvecklingen av Torsplan etapp 2 i Hagastaden i Stockholm. Fastigheten, som omfattar 26 000 kvadratmeter, utvecklas för både kontor och handel.

NCC har tidigare utvecklat projektet Torsplan etapp 1 i Hagastaden, vilket såldes under 2013. Etapp 2 av Torsplan byggstartar efter sommaren och beräknas stå klar i slutet av 2016.

– Vi såg en stor efterfrågan på lokaler i etapp 1 och vi får redan många intressanta förfrågningar från potentiella hyresgäster för etapp 2, säger Carola Lavén affärsområdeschef, NCC Property Development, i ett pressmeddelande.

Fastigheten blir en GreenBuilding fastighet och kommer att certifieras i den högsta nivån Outstanding enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NCC

Ämnen i artikeln:

HagastadenNCC

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.