Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Mipim flyttas fram - igen

Publicerad: 11 mars 2021, 15:36

Mipim som vi är vana vid.

Foto: S.d'Halloy

Den stora fastighetsmässan i Cannes flyttas fram till september - då den genomförs som en hybrid mellan ett digitalt och fysiskt möte.


Ämnen i artikeln:

Mipim

Fastighetsmässan, som brukar pågå för fullt den här tiden om året, flyttades först fram till i juni på grund av pandemin. Nu flyttas eventet fram till september - men det kommer inte att genomföras som vanligt då heller, utan som ett ”hybrid special event”, enligt ett pressmeddelande från arrangören Reed Midem. 

Läs även: Ett digitalt Business Arena

Möten, utställning, prisceremoni och nätverkande kommer att ske på plats, men också via en digital plattform. 

– Den globala pandemin har tvingat oss att anpassa oss med våra kunder, partners och personals säkerhet som högsta prioritet. Det är inte möjligt att genomföra Mipim i Cannes under juni månad som vi hade hoppats på. Det är av högsta vikt att fastighetsgemenskapen fortsätter att ha en global plattform, och vi fortsätter att erbjuda den via våra digitala event. Vi ser fram emot att välkomna ledare från fastighetssektorn till södra Frankrike i september. Under 2022 kommer vi att genomföra Mipim i mars, säger Ronan Vaspart, Mipims högsta chef. 

Läs även: Endast digitalt deltagande på Business Arena Göteborg 

Hybrideventet ska genomföras den 7-8 september. 2022 är planen att Mipim ska genomföras som vanligt den 15-18 mars. 

Maria Nordlander

Redaktör

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Mipim

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News