Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Stadsutveckling

Hufvudstaden utser vice vd

Publicerad: 29 September 2014, 11:04

Bo Wikare

Styrelsen i Hufvudstaden AB har beslutat att från och med den 1 oktober 2014 utse Bo Wikare till vice vd.


Ämnen i artikeln:

HufvudstadenIvo Stopner

Bo Wikare har varit anställd i Hufvudstaden sedan 1994 och innehaft flera ledande befattningar inom koncernen, senast som affärsområdeschef Stockholm Östra City. Bo Wikare ingår sedan 1997 i koncernledningen.

Hufvudstaden avser att i framtiden öka sina satsningar på affärsutveckling och kommersiella projekt, varvid Bo Wikare utöver sin roll som affärsområdeschef får ett utökat ansvar för koncernens affärsutveckling.

– Bo Wikares långa erfarenhet och breda kompetens inom fastighetsområdet är en värdefull tillgång för bolaget när vi nu avser att öka våra satsningar på affärsutveckling inom både kontors- och butikssegmentet i såväl Stockholm som Göteborg, säger vd Ivo Stopner.

I ett kort samtal med Fastighetsnytt tillägger Ivo Stopner att Stockholm och Göteborg är två av Europas snabbast växande regioner och att bolaget har fastigheter i bra lägen i båda städer men även att man har identifierat ett antal projekt varav några kommer att inledas inom kort och andra på lite längre sikt.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hufvudstaden

Ämnen i artikeln:

HufvudstadenIvo Stopner

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.