Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Forsen Projekt och Bygg-Fast går samman

Publicerad: 8 december 2014, 11:09

Företaget får en omsättning på cirka 300 miljoner kronor och nära 200 anställda på sju orter i Sverige. Fastighetsutvecklingen inom Bygg-Fast kommer att ingå i den nya koncernen som ett eget bolag.


Ämnen i artikeln:

ByggfastForsen

Den nya koncernen kommer att bestå av ett projektledningsbolag under ledning av Bengt Johansson som idag är vd i Forsen Projekt AB. Den fastighetsutveckling som bedrivs i Bygg-Fast kommer att ingå i den nya företagsgruppen under ledning av Peter Bellevik, nuvarande vd i Bygg-Fast.

– Vi ser en stor potential i marknaden och tror att vi kan växa ytterligare genom att samla båda företagens kunnande. Tillsammans får vi ännu bredare kompetens och kapacitet att ta oss an stora och nyskapande projekt tillsammans med våra kunder, säger Bengt Johansson.

– Genom sammanslagningen kraftsamlar vi alla våra projektledningsresurser i ett bolag och skapar en egen organisation för att expandera vår fastighetsutveckling, säger Peter Bellevik.

Advokatfirman Lindahl biträdde Bygg-Fast vid sammangåendet.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Forsen och Bygg-Fast

Ämnen i artikeln:

ByggfastForsen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.