Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Folksam bygger upp organisationen kring Asset Management

Publicerad: 25 augusti 2015, 05:14

Folksam Fastigheter rekryterar Kristina Sawjani som ny Investment Manager samt Malin Lövemark och Mia Salin som nya Asset Managers.


Ämnen i artikeln:

Folksam

Rekryteringarna är ett led i Folksam Fastigheters strategi och satsning på att bygga upp en ny Asset Managementorganisation för fastighetsverksamheten.

– Jag är mycket glad över dessa tre topprekryteringar. Med vår nya organisation och bemanning får vi ett tydligare strategiskt fokus på tillgångsförvaltningen, vilket möjliggörs genom vårt samarbete med Newsec kring den löpande fastighetsförvaltningen. Det skapar förutsättningar för ett riktigt bra värdeskapande arbete och en god utveckling framöver, säger Lars Johnsson, fastighetsdirektör Folksam, i ett pressmeddelande.

Kristina Sawjani kommer närmast från AFA Fastigheter där hon har arbetat som Head of Transactions och ska arbeta med investeringsstrategin och köp och försäljning av fastigheter. Malin Lövemark kommer närmast från AMF Fastigheter, där hon har arbetat som Affärsområdeschef, och Mia Salin arbetade senast som Senior Asset Manager på Aberdeen Asset Management.

Folksam har ambitionen att öka fastighetsexponeringen med 10 miljarder kronor de närmaste åren. Idag äger Folksam fastigheter för 18 miljarder kronor.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Folksam

Ämnen i artikeln:

Folksam

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.