Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

En vecka före folkomröstning om Halmstads nya landmärke – länsstyrelsen sågar planerna för andra gången

Publicerad: 2 september 2022, 08:13

I nära anslutning till Picassoparken i centrala Halmstad vid Nissans strand planeras ett nytt hotell som skulle omdefiniera hela stadsbilden. Nu avgörs frågan delvis i en folkomröstning på valdagen. Redan nu sågas dock planerna för andra gången av Länsstyrelsen Halland.

Foto: White Arkitekter

Om en dryg vecka stundar en folkomröstning i Halmstads kommun om planerna på att bygga ett nytt hotell i stadens centrala delar. Just nu, när debattvågorna går höga för och emot det nya landmärket, kommer länsstyrelsen för andra gången med förödande kritik på avgörande punkter.


Ämnen i artikeln:

HalmstadLänsstyrelsen

Fastighetsnytt fortsätter att bevaka striden om ett nytt hotell i Halmstad som skulle dominera stadsmiljön vid Picassoparken invid Nissans strand.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

HalmstadLänsstyrelsen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.