Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Corem ökar i Mölnlycke

Publicerad: 3 februari 2014, 11:36

Corem Property Group gör ytterligare ett förvärv i Mölnlycke logistikpark. Fastigheten har ett underliggande fastighetsvärde om 181 miljoner kronor. Säljare är Mölnlycke Logistikpark AB.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupNext Step Group

Transaktionen omfattar två nyuppförda byggnader som uppfyller kraven för Green Building Certifiering. Fastigheten har en total uthyrbar area om 17 000 kvadratmeter och affären har ett underliggande fastighetsvärde om 181 miljoner kronor.

Efter förvärvet innehar Corem totalt 35 500 kvadratmeter uthyrbar area till ett marknadsvärde om drygt 350 miljoner i Mölnlycke logistikpark. De tillkommande byggnaderna rymmer fyra hyresgäster – Pilkington, BIBAB (Spendrups distributionsbolag), Easton Sports och Apoteket AB med långa hyresavtal på upp till 15 år.

Säljare är Mölnlycke Logistikpark AB, som ägs, utvecklas och drivs av Next Step Group och Skagen Fastigheter AB. Förvärvet genomförs i bolagsform med ett planerat tillträde
den 1 april.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Corem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.