söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Stadsutveckling

Citycon satsar på trygghet i Mölndal

Publicerad: 25 oktober 2021, 11:13

Foto: Citycon

På tisdag arrangerar Mölndal stad en trygghetskväll där även fastighetsägaren Citycon medverkar. ”Vi vill vara med och bidra till att göra Mölndal till en ännu tryggare plats”, säger Carina Erlandsson, bolagets centrumchef för Mölndal galleria.

Ämnen i artikeln:

Mölndal GalleriaCityconICA

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


Syftet med trygghetskvällen är att ge alla som bor eller arbetar i stadsdelen en möjlighet att få träffa olika aktörer som arbetar för deras trygghet såsom polisen, räddningstjänsten, trygghetsvärdar och fastighetsägare. 

– Vi vill vara med och bidra till att göra Mölndal till en ännu tryggare plats, och det här är ett många sätt att göra det på, säger Carina Erlandsson, Citycons centrumchef på Mölndals galleria.

Läs även: Optimistisk handel tror på ”kosläppseffekt”

Det är ett sätt för arrangörerna att få veta hur människor upplever platsen och vad som får dem att känna sig trygga eller otrygga.

– Ett köpcentrum är som hjärtat i staden. Här passerar nästan alla på väg till eller från jobb och skola, för nöje och shopping eller när de ska uträtta ärenden. Så gallerian blir som ett samhälle i miniatyr. 

Läs även: AMF ser skäl att fira efter mörkt pandemiår

Den 26 oktober klockan 17–20 finns Citycon, Essity, ICA Kvantum och Hela människan – kyrkornas gemensamma sociala arbete – tillgängliga för samtal under Mölndals bro vid gallerian. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev