Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Castellums valberedning föredrar kontinuitet

Publicerad: 17 januari 2017, 09:46

Trots att två nya storägare tillkommit i Castellum i form av Andra AP-fonden och Sjätte AP-fonden så kommer det inte att påverka bolagets styrelse. Det står klart sedan valberedningens förslag till styrelse offentliggjorts på tisdagen.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Trots att två nya storägare tillkommit i Castellum i form av Andra AP-fonden och Sjätte AP-fonden så kommer det inte att påverka bolagets styrelse. Det står klart sedan valberedningens förslag till styrelse offentliggjorts på tisdagen. Man föreslår en oförändrad styrelse med motiveringen att styrelsearbetet har fungerat mycket väl och att ledamöterna ”var för sig och tillsammans besitter bred kompetens och erfarenhet som är relevant för Castellums verksamhet.”

Till följd av Norrporten-förvärvet konstaterar man vidare att det finns ett behov av kontinuitet och konsolidering samtidigt som styrelsen ska följa i hamn det förändringsarbete som redan dragits igång.

Andra AP-fonden har representerats i styrelsen som föreslår omval av ledamötena Charlotte Strömberg (ordförande), Per Berggren, Anna-Karin Hatt, Christer Jacobson, Nina Linander, Johan Skoglund och Christina Karlsson Kazeem.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.