Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Castellum blir fyra regioner – Lundgren lämnar

Publicerad: 25 januari 2017, 06:39

Jörgen Lundgren.

Foto: Norrporten.

Jörgen Lundgren lämnar under sommaren sin tjänst som vd för region Norr på Castellum. Lundgren har varit på Castellum sedan sommaren 2016 då han kom till bolaget i samband med förvärvet av Norrporten.


Ämnen i artikeln:

NorrportenJörgen LundgrenFastighetsmarknaden i norra SverigeCastellum

Jörgen Lundgren lämnar under sommaren sin tjänst som vd för region Norr på Castellum. Lundgren har varit på Castellum sedan sommaren 2016 då han kom till bolaget i samband med förvärvet av Norrporten, där Lundgren var vd.

Enligt ett pressmeddelande från Castellum lämnar han på egen begäran för att ta över en tjänst som vd i ett investmentbolag.

– Jag vill tacka Jörgen för hans genuina engagemang samt de insatser han gör för integrationsarbetet efter vårt köp av Norrporten – och önskar honom allt gott i framtiden, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum, i en kommentar.

Vidare kommer Castellum nu att göra om sin organisation så att man istället för fem regioner har fyra stycken och i samband med det integreras bolagets bestånd i norra Sverige; Gävle och Sundsvall, i region Stockholm under ledning av Anders Nilsson som är vd för region Stockholm.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.