Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Bygger nytt Epicenter

Publicerad: 10 november 2015, 11:59

AMF Fastigheter och Epicenter öppnar sitt andra innovationshus i Mood-kvarteret. Bland de första att flytta in är Google for Entrepreneurs.


Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterEpicenter StockholmUrban Escape

AMF Fastigheter och Epicenter öppnar sitt andra innovationshus i Mood-kvarteret.

De nya lokalerna ligger på Malmskillnadsgatan 44 och ska vara klara för inflyttning under våren 2016. Bland de första att flytta in är Google for Entrepreneurs.

– Epicenters utveckling har varit bättre än vi hoppats på. Att vi nu öppnar ett andra innovationshus i Mood-kvarteret är ett kvitto på den efterfrågan av nyskapande platser i citylägen som finns bland både digitala tillväxtföretag och innovationsdrivna storföretag, kommenterar Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Epicenter har utvecklats i samarbete mellan AMF Fastigheter, SIME och Result AB. Det är en del i projektet Urban Escape Stockholm och ligger på Malmskillnadsgatan 32, ytan är cirka 5000 kvadratmeter. Nya Epicenter i Mood-kvarteren ligger på Malmskillnadsgatan 44, ytan är cirka 11 000 kvadratmeter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.