Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Bygger lager i Göteborg

Publicerad: 19 december 2013, 09:13

Logistic Contractor bygger två nya lagerbyggnader om totalt 51 000 kvadratmeter i Göteborg och Helsingborg. Beställare är Ica Fastigheter och Dachser Sverige.


Ämnen i artikeln:

GöteborgHelsingborgICA FastigheterLogistic Contractor

Logistic Contractor bygger två nya lagerbyggnader om totalt 51 000 kvadratmeter i Göteborg och Helsingborg. Beställare är Ica Fastigheter och Dachser Sverige.

Logistic Contractor har fått i uppdrag av Ica Fastigheter Sverige AB att uppföra en tillbyggnad till Icas befintliga centrallager i Helsingborg på 44 000 kvadratmeter Den nya delen byggs som höglager med en höjd på 30 meter.  Fullt färdigt kommer centrallagret att vara 100 000 kvadratmeter stort.
Byggnationen inleds i januari och ska vara avslutad i februari 2015.

Logistic Contractor har också fått i uppdrag av Dachser Sverige AB att uppföra en ny lagerbyggnad i Göteborg på Arendals Allé. Fastigheten om cirka 7 000 kvadratmeter ska stå färdig i juni 2014 och arbetet är redan påbörjat. Fastigheten kommer att nyttjas både av Galliker Transport AB och Dachser Sverige AB.
Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Logistic Contractor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.