Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsutveckling

Agneta Kores ny vd

Publicerad: 3 februari 2014, 12:18

Agneta Kores

Efter snart 16 år på posten som vd för Stena Fastigheter Göteborg AB lämnar Bengt Gustafsson över till Agneta Kores som utsetts till ny vd.


Ämnen i artikeln:

Christel Armstrong DarvikStena Fastigheter

Agneta tillträder tjänsten den 1 augusti 2014 och kommer att ingå i Stena Fastigheters ledningsgrupp.

Agneta är idag länsöverdirektör i Västra Götalands län. Dessförinnan var hon vd för Familjebostäder i Göteborg mellan 2003-2011 vilket ger henne en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen.

– Efter snart 16 år som vd för Stena Fastigheter Göteborg AB har jag nu beslutat mig för att det är dags att göra någonting nytt. 2013 gjorde vi vårt bästa resultat någonsin och jag har varit med om en fantastisk och spännande utveckling av bolaget, säger Bengt Gustafsson.

– Vi är mycket glada över rekryteringen av Agneta Kores. Hon har en stor och bred erfarenhet som gör henne väl lämpad för vd-uppdraget att leda Stena Fastigheter Göteborg in i framtiden. Samtidigt tackar vi Bengt Gustafsson som under många år bidragit till Stena Fastigheter Göteborgs starka utveckling. Vi önskar honom varmt lycka till med framtida nya utmaningar, säger Christel Armstrong Darvik, vd och koncernchef Stena Fastigheter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stena Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.