Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

Webb-TV: “Behövs en ny Karl XI”

Publicerad: 16 december 2015, 17:28

Klas Eklund pratade om vad som hänt under det bostadspolitiska året som gått.

Foto: Maria Nordlander.

För drygt ett år sedan presenterade Bokriskommittén sina slutsatser, som sammanfattningsvis handlade om att det inte räcker att bara bygga – och inte heller att bara öka rörligheten i det befintliga beståndet. På tisdagen samlades man åter, för att prata om vad som hänt sedan dess. Svaret: inte särskilt mycket. Se kommentarer från Hans Lind, Klas Eklund och Lennart Weiss i ett TV-inslag.


Ämnen i artikeln:

Klas EklundHans LindLennart Weiss

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

För drygt ett år sedan presenterade Bokriskommittén sina slutsatser, som sammanfattningsvis handlade om att det inte räcker att bara bygga – och inte heller att bara öka rörligheten i det befintliga beståndet. På tisdagen samlades man åter, för att prata om vad som hänt sedan dess. Svaret: inte särskilt mycket.

I TV-inslaget ovan kan du se Hand Lind, Klas Eklund och Lennart Weiss kommentera vad som hänt under det bostadspolitiska året. De är alla ganska överens om att det krävs ett politiskt ledarskap för att komma till rätta med frågan. Kanske måste det även bli en än större kris innan politikerna agerar.

Maria Nordlander

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.