Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Politik

Så vill partierna bryta segregationen

Publicerad: 23 Augusti 2018, 12:45

Från vänster: Jonas Sjöstedt (V), Gustav Fridolin (Mp), Jan Björklund (L), Ebba Busch Thor (Kd), Johan Löfstrand (S), Ola Johansson (C), Ulf Kristersson (M) och Roger Hedlund (SD).

Under den kommande veckan svarar samtliga riksdagspartier hur de står i de frågor som är viktigast för vår bransch i det stundande valet. Idag har turen kommit till den integration och sociala utmaningar, med frågan: Hur kan ni vara med och bryta segregationen i samhället?


Innehållet finns tidigare publicerat i det senaste numret av Fastighetsnytt. Tidigare i veckan har frågorna handlat om bostadspolitiska samtal, social bostadspolitikskattefrågor och bostadsbristen.

Riksdagsvalet närmar sig och inför det, eller kanske främst efter, hoppas många på förändringar och stora grepp vad gäller de frågor som påverkar vår bransch. Under veckan har samtliga riksdagspartier svarat på hur de står i frågorna.

Idag har turen kommit till den integration och sociala utmaningar, med frågan: Hur kan ni vara med och bryta segregationen i samhället?

Mer info om reformprogrammet finns på regeringens hemsida. Den 1 januari 2018 inrättades även myndigheten Delegationen mot segregation.

Missa inte våra tidigare delar i serien inför valet!

Bostadspolitiska samtal – vad händer efter valet? 
Social bostadspolitik – vad händer efter valet? 
Skattefrågan – vad händer efter valet? 
Bostadsbristen – vad händer efter valet?

Teresa Ahola

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.