Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

Näringspolitisk chef till Fastighetsägarna

Publicerad: 19 juni 2017, 09:33

Anna Wiking.

Foto: Andreas Winblad.

Anna Wiking blir ny näringspolitisk chef på Fastighetsägarna Syd. Hon efterträder Göran Höckert som går i pension.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna SydSusanne RikardssonFastighetsmarknaden i Sydsverige

Wiking har jobbat på organisationen sedan 2015 med just näringspolitik. Innan dess jobbade hon på allmännyttiga MKB som bland annat utvecklingsstrateg.

– Anna har en förmåga att se hur saker och ting hänger ihop och förstår vikten av att arbeta komplementärt och regionalt. Hon är också väl bevandrad i fastighetsföretagande och har stor förståelse för fastighetsägarnas affär, säger Susanne Rikardsson, vd, Fastighetsägarna Syd.

Samtidigt presenterar Fastighetsägarna Syd också en ny ledningsgrupp där Anna Wiking kommer att ingå tillsammans med vd Susanne Rikardsson, affärschef Carl-Lennart Lagerström och kommunikationschef Clara Winblad.

– Vi arbetar med att modernisera oss och möta våra medlemmar i en ny omvärld. Stort fokus ligger på hur vi kommunicerar med våra medlemmar och det omgivande samhället. Därför får Clara Winblad en ny roll som kommunikationschef. Clara har arbetat på Fastighetsägarna Syd sedan 2009 och har god insikt i vad som krävs för att möta nya kundbehov i en allt mer digitaliserad värld. Vi är mycket glada att kunna knyta hennes gedigna kompetens till ledningsgruppen, säger Susanne Rikardsson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.