Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

Ledningsförändringar i Sweco

Publicerad: 18 april 2012, 12:40

Jonas Dahlberg har utsetts till ny ekonomi- och finansdirektör, CFO, i Sweco-koncernen. Samtidigt har Anna Yman har utsetts till ny vd för Swecos miljökonsulter, hon efterträder Bo Carlsson som blir vd för Sweco Ryssland.


Ämnen i artikeln:

Sweco

Jonas Dahlberg har arbetat i Sweco sedan 2008 med ansvar för koncernens affärsutveckling och som vd i Sweco Ryssland. Han efterträder Bo Jansson från och med den 1 maj 2012. Bo Jansson lämnar befattningen som vice vd men kommer även i fortsättningen att ingå i Swecos koncernledning med ansvar för finansieringsfrågor, förvärv, IR och risk management.

Till ny vd i Sweco Ryssland har utsetts Bo Carlsson, som för närvarande är vd i Sweco Environment. Bo Carlsson har arbetat i Sweco-koncernen i sammanlagt 22 år, bland annat som vd i Sweco Management och regionchef inom Sweco Environment.

Anna Yman, som har arbetat inom koncernen de senaste 14 åren, utses till ny vd för Swecos cirka 500 miljökonsulter där hon efterträder Bo Carlsson som blir vd för Sweco Ryssland.

Ledningsförändringen innebär att Swecos koncernledning utökas med en person och utgörs från och med den 1 maj 2012 av Mats Wäppling, Jonas Dahlberg och Bo Jansson.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Sweco

Ämnen i artikeln:

Sweco

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.