lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Politik

FastPartners ledning toppar undersökning

Publicerad: 12 november 2012, 14:49

Sven-Olof Johansson, vd, FastPartner.

FastPartner har den mest kompetenta ledningen bland Sveriges börsnoterade fastighetsbolag enligt de Asset Managers som deltagit i rådgivningsföretaget Leimdörfers enkät. Det framgår av skriften The rental peak som Leimdörfer nyligen publicerade.

Ämnen i artikeln:

CastellumFastpartnerFastPartner FastigheterLeimdörferWallenstam Fastigheter

Bland de svarande förvaltarna, som kände till bolagen i fråga, var 70 procent positivt inställda till FastPartners ledning medan 3 procent var negativt inställda. Näst kom Göteborgsbaserade bolagen Wallenstam och Castellum där 66 procent av respondenterna var positivt inställda men ingen var negativt inställd. De som svarade varken eller sållades bort.

Längst ner på listan hamnade Catena med 7 procent positiva men noterbart är att 26 procent av förvaltarna var negativt inställda till Kungsledens ledning medan 21 procent var positivt inställda.

Undersökningen genomfördes av Leimdörfer i samarbete med Ipsos under augusti och september månad. 76 Asset Managers deltog i undersökningen, 39 från Sverige, 16 från Finland, 13 från Danmark och 8 från Norge.

Sverrir Thór

Källa: The rental peak – promise or peril.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev