Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lagar & regler

Skatterådgivare tar Oscar Properties till domstol

Publicerad: 27 augusti 2020, 08:24

Skatterådgivare Skeppsbron skatt skapar ytterligare huvudbry för Oscar Engelbert

Foto: Oscar Properties

Oscar Properties skatterådgivare Skeppsbron skatt kräver 663 000 kronor av bostadsbyggaren. Skeppsbron tar nu fordringarna till Stockholms tingsrätt för att få in pengarna.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Det rapporterar Dagens Juridik.

Skeppsbron Skatt har agerat skatterådgivare åt Oscar Properties-koncernen sedan i början av 2017 och fordringarna förföll för snart ett och ett halvt år sedan. Trots försök att få betalt så har inga pengar kommit in och i mitten av augusti lämnade Kronofogdemyndigheten över ärendet till Stockholms tingsrätt.

”Skeppsbron Skatt har tillhandahållit dessa tjänster mot löpande räkning. Gäldenären har inte betalat och det har framkommit att Oscar properties-koncernen har likviditetsproblem, varför bolaget sökt kontakt med bolaget i syfte att erhålla besked om när betalning kan erhållas för fakturerade belopp”, framgår av en skrivelse till domstolen, rapporterar Dagens Juridik. 

 

Oskar von Bahr

Reporter

oskar.vonbahr@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.