Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Lagar & regler

Remiss om avgäldsförslag klart till hösten

Publicerad: 12 April 2016, 10:48

Roger Mogert.

Foto: Socialdemokraterna Stockholm.

Stockholms stads exploateringskontor har föreslaget att tomträttsavgälderna för flerbostadshus i Stockholm höjs från de nivåer som gällt sedan 2004. Ett förslag inte helt utan skavanker.


Ämnen i artikeln:

Stockholm

Stockholms stads exploateringskontor har föreslaget att tomträttsavgälderna för flerbostadshus i Stockholm höjs från de nivåer som gällt sedan 2004. Ett förslag inte helt utan skavanker som Lars Fröjd på Bryggan Fastighetsekonomi påpekar i en opinion som publicerades här på Fastighetsnytts hemsida i helgen.

Fastighetsnytt har tagit kontakt med stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogerts pressekreterare och önskat kommentar från borgarrådet. Enligt pressekreteraren Ömer Oguz ligger frågan hos exploateringsnämnden och förslaget ska ut på remiss. Därefter ska det behandlas politiskt så man får vänta tills efter remissprocessen, som väntas pågå till slutet av sommaren.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Stockholm

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.