Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Infrastruktur

Tecknar ramavtal med Forsen

Publicerad: 10 mars 2016, 11:39

Bild: Stockholms Hamn.

Stockholms Hamnar har tecknat ramavtal med Forsen, för bygg-, projekterings- och projektledningstjänster inom mark- och anläggningsprojekt. Uppdragen omfattar större och mindre investerings- och underhållsprojekt.


Ämnen i artikeln:

StockholmStockholms HamnarForsen

Stockholms Hamn består av ett flertal hamndelar inom Stockholm, varav Värtahamnen, Frihamnen och Loudden samt Stadsgården och Skeppsbron är de mest framträdande. Kapellskärs hamn och Nynäshamns hamn med planerade Stockholm Norvik Hamn ingår också i ramavtalet.

– Vi är involverade i många anläggningsprojekt just nu och det är oerhört spännande att vara med när Stockholmsregionen växer. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Stockholms Hamn och är glada för att vi fått en ny kund inom mark- och anläggning, säger Jessica Dagert, affärsenhetschef för Anläggning, Forsen.

Under 2015 transporterades totalt 8,3 miljoner ton gods via Stockholms Hamnar och samtidigt blev det ett nytt rekordår inom internationella kryssningar då antalet passagerare ökade till 530 000. Totalt reste 11 miljoner passagerare via Stockholms Hamnar.

Redaktionen

Källa: Forsen, Stockholms Hamnar

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.