Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Infrastruktur

Framtidskonsulten: Så pendlar vi i framtiden

Publicerad: 13 juni 2022, 10:13

Karl Johan Tegnér, framtidskonsult på Kairos Future, ser ett problem att man i debatten ser tåg och flyg som isolerade färdsätt.

Foto: Pressbild/Jonas Borg/Carl-Olof Zimmerman/TT

Den nationella planen för transportinfrastruktur presenterades på måndagen, där 437 miljarder satsas på ny infrastruktur. Men hur reser vi egentligen i framtiden och vilket utrymme får drönare, elflyg och höghastighetsjärnväg om 20 år?
Fastighetsnytt har pratat med Karl Johan Tegnér, framtidskonsult på Kairos Future, om vilka resesätt som står för dörren.


Ämnen i artikeln:

järnväg

Pandemin kan komma att bidra till att folk i ännu större utsträckning jobbar i hemmet och pendlar mindre i framtiden, enligt Karl Johan Tegnér, framtidskonsult på Kairos Future.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

järnväg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.