Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Infrastruktur

Brunswick ska investera i infrastruktur

Publicerad: 5 september 2016, 13:43

Karim Sahibzada, medgrundare av Hemfosa Fastigheter och Tobias Emanuelsson, medgrundare av Scandinavian Property Group, har rekryterats till Brunswick Real Estate för att leda den nya verksamheten Brunswick Alternative Strategies.


Ämnen i artikeln:

Brunswick Real Estate

Bolaget kommer att agera inom alternativa strategier för fastighetsinvesteringar, till en början med fokus på infrastrukturrelaterade fastigheter med ett erbjudande som kompletterar den befintliga verksamheten.

– I dagens marknadsläge med investerare som söker efter alternativa kassaflödesgenererande investeringar med långsiktigt stabila avkastningar, samtidigt som flera infrastrukturrelaterade sektorer söker investeringspartner, så ser vi en ökad möjlighet inom infrastruktur och andra alternativa fastighetsinvesteringar. BREs globala nätverk av investerare, track record av goda investeringar och kundfokuserade företagskultur gör BRE till en perfekt partner för oss, säger Karim Sahibzada, vd för Brunswick Alternative Strategies.
Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Brunswick Real Estate

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.