tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Hållbarhet

Wallenstam visar vägen – det går att minska utsläppen i scope 3

Publicerad: 21 april 2022, 14:01

Filmstaden Bergakungen i Göteborg har Wallenstam ägt sedan 2009, på taket bor nu 240 000 nya hyresgäster i sina bikupor. Förhoppningen är en ökad pollinering i grönområden i närheten. Kvarteret Victoria och Victoriagården är en annan av Wallenstams fastigheter i Göteborg. Karin Mizgalski är bolagets hållbarhetschef sedan 2018. Foto: Wallenstam

DEL 7. Med utsläppsminskningar som hittills överträffar de egna målen visar Wallenstam upp ett hållbarhetsarbete som imponerar. I årets hållbarhetsrapport finns framsteg i mer än hälften av de områden som Fastighetsnytt bedömer. Bolaget är det enda hittills vår granskning som minskar sina absoluta utsläpp i scope 3.
– Vi är jätteglada för att kunna visa upp de här resultaten men slutmålen är tuffa och ännu är vi inte där, hårt arbete återstår, säger bolagets hållbarhetschef Karin Mizgalski.

Ämnen i artikeln:

Klimatarbetet i fokusWallenstam FastigheterHans WallenstamHållbarhetsredovisningarGöteborg

BA


Det Göteborgsbaserade fastighetsbolaget Wallenstam står på tur i Fastighetsnytts granskning av hållbarhetsrapporterna i branschen. Det handlar här om ett av de största privata bostadsbolagen i Sverige med cirka 11 400

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev