Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

U&We prisat för hållbar arbetsmiljö

Publicerad: 13 november 2014, 14:22

U&We utsågs till årets vinnare av Green Tenant Award 2014. Andra pris tilldelas Vasakronan och tredje pris går till SABO.


Ämnen i artikeln:

SABOTengbom ArkitekterVasakronan Fastigheter

U&We utsågs till årets vinnare av Green Tenant Award 2014. Andra pris tilldelas Vasakronan och tredje pris går till SABO.

U&We korades till vinnare  under torsdagens prisutdelning på Stockholms Handelskammare av juryns ordförande Peter Örn med motiveringen:

”Med kreativitet och originalitet tar U&We tillvara på den lilla arbetsplatsens möjligheter. Företagets ambition är att vara en katalysator i processen att förena hållbarhet med affärsnytta. Den kreativa synen på hållbar arbetsmiljö öppnar för nya perspektiv och visar att även ett mindre företag kan inspirera och vägleda hållbart engagemang för andra organisationer, en särskild kvalitet som ger U&We årets förstaplats.”

Green Tenant Award instiftades 2011 av Tengbom och Nextport Business Relocation Partner i syfte att lyfta fram företag och organisationer som arbetar med att utveckla och stimulera en hållbar arbetsmiljö.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Tengbom

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.