Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Svårt att hänga med i Hufvudstadens snåriga redovisning

Publicerad: 26 april 2022, 13:28

Gallerian Femman i Nordstan i Göteborg och anrika varuhuset NK i Stockholm är ett ett par av Huvudstadens fastigheter. Karl-Johan Wall är bolagets hållbarhetschef.

Foto: Nordiska Kompaniet, Hufvudstaden och Dino Soldin

DEL 8. Hufvudstaden får rött ljus vad gäller klimatarbetet i Fastighetsnytts fortsatta granskning av fastighetsbolagens hållbarhetsarbete. Bakom en otydlig redovisning gömmer sig dock ambitioner och goda intentioner - och framsteg inom bland annat cirkulär ekonomi och grön finansiering.


Ämnen i artikeln:

HufvudstadenKlimatarbetet i fokusHållbarhetsredovisningar

Hufvudstaden äger och förvaltar kontors- och butikslokaler i Stockholms och Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Det är i dag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och äger totalt 29 fastigheter

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.