Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Stor rankning: Här är fastighetsjättarnas solcellssatsning

Publicerad: 14 september 2022, 19:20

De 22 största fastighetsbolagens solpaneler fångar drygt 63 MW som i år producerar drygt 53 000 MWh el. Fastighetsnytt rankar bolagens prestationer, i dag plats 22 till 11. På bilden Balders vd Erik Selin och SBB:s Ilija Batljan.

Foto: Teresa Ahola/Mattias de Frumerie/SBB

Med rusande energipriser är solen en tillgång som inte kan förspillas. De 22 största fastighetsbolagens solpaneler fångar tillsammans 63 megawatt från solen och producerar i år drygt 53 000 megawattimmar el. Men bolagens ambitioner varierar.
I en unik sammanställning presenterar och rankar Fastighetsnytt jättarnas planer och prestationer när det kommer till solenergi.


Ämnen i artikeln:

SBB FastigheterFolksamBalder FastigheterRikshemSvenska BostäderHufvudstadenHeimstadenFamiljebostäderPoseidon BostadCorem Property GroupStockholmshemSolceller

Med allt effektivare solpaneler och stigande elpris är installationer av solceller på tak, fasader och tomtmark en lågt hängande frukt för fastighetsbolag med höga ambitioner för energieffektivisering och reducering av

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.