Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Ledande europeiska fastighetsbolag samarbetar för att nå nettonoll

Publicerad: 23 november 2021, 12:36

Fastighetsbranschen i Europa gör gemensam sak med Urban Land Institute för att snabba på omställningen till klimatneutralitet.

Foto: iStock / Getty Images

I ett unikt projekt samlas nu internationella aktörer i fastighetsbranschen för att skynda på omställningen till en klimatneutral bebyggd miljö i Europa. För att nå framgång sträcks en hand ut för samarbete med städer, byggbolag, investerare och andra aktörer som kan vara med och bidra.


Ämnen i artikeln:

Allianz Real EstateCatellaSchrodersKlimatarbetet i fokus

Urban Land Institute, ULI, en av de större fastighetsorganisationerna i världen, har startat ett nytt projekt i samarbete med flera stora bolag i fastighetsbranschen – Allianz Real Estate, Catella, Hines,

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.