fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Hållbarhet

Kortsiktig huvudvärk när Wihlborgs siktar högt i hållbarhetsarbetet

Publicerad: 5 april 2022, 12:45

Två av Wihlborgs signaturfastigheter i Skåne: Det nybyggda kontorshuset Prisma i Oceanhamnen i Helsingborg och den tretton våningar höga kontorsbyggnaden Malmö Slagthus som stod färdig 1993. Anna Nambord är chef för hållbara affärer på Wihlborgs. Foto: Josefin Widell Hultgren och Alexander Olivera

DEL 4. Fastighetsbolaget Wihlborgs hållbarhetsrapportering tar stora steg framåt inom miljöcertifiering och cirkulär ekonomi med höga ambitioner på klimatområdet. Men nya metoder där man utmanar sig själv ger inte alltid kortsiktiga resultat - vilket är tydligt i fallet Wihlborgs. Bolaget levererar i år under sina egna högt ställda förväntningar när det gäller både klimat och energieffektivisering.

Ämnen i artikeln:

Klimatarbetet i fokuswihlborgsWihlborgs FastigheterSocial hållbarhetHållbarhetsredovisningarLundMalmöHelsingborg

BA


Fastighetsnytts granskning av hållbarhetsrapporterna i branschen har nu kommit till Wihlborgs, ett bolag med fokus på marknaden för kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev