Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Konsult vill hitta nya vägar för hållbarhet i projekten

Publicerad: 8 november 2021, 13:51

Att tänka nytt och hitta konkreta hållbara lösningar är teknikkonsultföretaget Bjerkings nya löfte som ska genomsyra hela verksamheten. Först ut är byggnadskonstruktion.

Foto: Zephyr18

Teknikkonsultföretaget Bjerkings alla anbud ska framöver innehålla löften om att i samarbetet med kunden prioritera hållbarhet i hela processen. Bjerking jobbar nu hårt med att formulera hållbarhetslöften inom 10-15 områden. Det första löftet om byggnadskonstruktion börjar gälla nu.


Ämnen i artikeln:

Klimatarbetet i fokusByggindustrinBjerkingSwecoWSPRambollTengbom Arkitekter

Likt andra samhällsbyggare har Bjerking, under ett antal år talat om vikten av hållbarhet i sin verksamhet och genomfört ett antal aktiviteter för att främja hållbarhetsarbetet. Nu tar Bjerking ett steg till och

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.