Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Hon blir första strateg i Archus nya hållbara rådgivning

Publicerad: 13 oktober 2022, 06:11

"Vi vet att ambitionsnivåerna måste höjas om vi ska nå Parisavtalet och Agenda 2030", säger Karin Mannerfelt. Foto: Archus

Karin Mannerfelt blir Archus första strateg inom hållbarhetsrådgivning. Målet är att bolaget genom denna nyinrättade roll i ännu högre grad ska bidra till ett hållbart samhälle, skriver Archus i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetArchusSocial hållbarhet

R


– Genom Karin stärker vi erbjudandet inom hållbarhet i våra kunders strategier. Vi kan ge konkreta lösningar för att nå önskade hållbarhetsresultat som ger både affärsnytta och samhällsnytta, kommenterar Michael Larsson, vd för Archus Development.

Rådgivningen, som gäller både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet, innefattar bland annat strategier för hållbarhet i stadsutveckling, hållbarhetsprogram, social hållbarhet, klimatdeklarationer och samordning av certifieringar samt rådgivning för återbruk, cirkuläret och materialbedömningar.

– Vi vet att ambitionsnivåerna måste höjas om vi ska nå Parisavtalet och Agenda 2030. Jag ser fram emot att bidra till branschens hållbarhetsresa, kommenterar Karin Mannerfelt.

Karin Mannerfelt har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från en roll som miljöchef på SSEA (fd HENT Sverige). Vidare är hon utbildad civilingenjör i energi, miljö och management från Linköpings universitet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev