fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Hållbarhet

Fastighetsbolagen som toppar solcellsligan

Publicerad: 15 september 2022, 19:30

Nya solceller sätts på plats på tak i Stockholm. Fastighetsnytt rankar 22 fastighetsbolags planer och prestationer inom solenergi.

Foto: Mattias de Frumerie

Solcellsligan del 2. Med rusande energipriser är solen en tillgång som inte kan förspillas. Fastighetsnytt presenterar nu branschens ambitioner och har nu kommit till topp-11 där toppbolaget snart har solpaneler på hälften av sina 200 byggnader.

Ämnen i artikeln:

wihlborgsWihlborgs FastigheterAtrium LjungbergWallenstam FastigheterCastellumWillhem BostadFabege FastigheterHemsö FastigheterAkademiska HusVasakronan FastigheterAMF Fastigheter

BA


Med allt effektivare solpaneler och stigande elpris är installationer av solceller på tak, fasader och tomtmark en lågt hängande frukt för fastighetsbolag med höga ambitioner energieffektivisering och reducering av klimatskadliga

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev