Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Dags för COP26 - en snabbguide om klimattoppmötet

Publicerad: 28 oktober 2021, 13:30

The Scottish Event Campus i Glasgow är platsen för klimattoppmötet COP26. På måndag och tisdag väntas 120 stats- och regeringschefer vara på plats.

Foto: UK Presidency COP26

På söndag öppnar COP26. I Glasgow i Skottland samlas världen för att under två veckor diskutera klimatkrisen och vägarna ut ur den. Men vad händer egentligen på ett COP-möte och hur påverkar det vardagen för den svenska bygg- och fastighetssektorn. Fastighetsnytts hållbarhetsreporter Björn Anderberg reder ut begreppen.


Ämnen i artikeln:

Klimatarbetet i fokus

Vad handlar COP26 i Glasgow om?
– Ett klimattoppmöte har verkligen två ansikten. Det ena delen är en årlig examen för världens klimatförhandlare som under ”terminerna” träffas och förhandlar och förfinar

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Klimatarbetet i fokus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.