Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Anna Nordin årets framtida ledare

Publicerad: 20 september 2012, 12:53

Anna Nordin

Anna Nordin, affärsområdeschef för Occupier Services på DTZ, har utsetts till Årets framtida ledare på fastighetskongressen Business Arena.


Ämnen i artikeln:

Business ArenaStronghold

Anna Nordin, affärsområdeschef för Occupier Services på DTZ, har utsetts till Årets framtida ledare på fastighetskongressen Business Arena. Priset delas ut av Stronghold Invest och Fastighetsnytt i samarbete med Level Recruitment.

Enligt juryns motivering har Anna Nordin på kort tid visat goda resultat i både siffror och relationsbyggande. Hon har en förmåga att se varje individs styrkor och anpassa sitt ledarskap till dessa för att uppnå de mål hon satt upp. Hon är dessutom engagerad och rättivs, litar på sina medarbetare och driver med framgång de förändringar som hon anser vara nödvändiga.

” Vidare har Anna Nordin som yngsta landsrepresentant antagits till det internationella nätverket inom organisationen. Med den egenskapen är hon med och drar upp riktlinjerna för den globala utvecklingen internt av occupier services tjänster och arbetar med större globala kunder.

Genom att reflektera över sitt ledarskap och genom sin drivkraft att vilja utvecklas ytterligare så är juryn övertygad om att Anna Nordin har en stor potential att i framtiden ha en ledande befattning i fastighetsbranschen,” skriver juryn vidare i sin motivering.

I ett pressmeddelande från Stronghold Invest förklarar koncernchefen Urban Edenström att konkurrensen varit hård.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande från Stronghold Invest

Ämnen i artikeln:

Business ArenaStronghold

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.