Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Hållbarhet

Ambassadör för hållbart byggande

Publicerad: 13 Augusti 2012, 06:02

NCC Property Development Norges vd Rolf Thorsen har utsetts till en av Nordic Builts ambassadörer.


Ämnen i artikeln:

NCC

Nordic Built är ett program som syftar till att påskynda utvecklingen av hållbara byggtekniker och koncept i hela Norden. Nyligen skrev 18 ledande aktörer i Norden, däribland NCC Property Development, under på ett antal stadgar som förbinder aktörerna att fortsätta sin strävan mot ett mer miljömässigt hållbart byggande i Norden.

– Det här är ytterligare en möjlighet för NCC att faktiskt göra skillnad för både människor och miljö och ligger helt i linje med våra strategiska mål. Vi anstränger oss hårt för att utveckla, använda och argumentera för hållbara metoder och koncept i alla våra projekt. Det här är ett kvitto på att vårt arbete har uppmärksammats, säger Rolf Thorsen, vd på NCC Property Development i Norge.

Nordic Built finansieras av och lyder under Nordic Innovation som i sin tur är en institution under Nordiska Ministerrådet. Nordic Innovation är en nyckelspelare i genomförandet av nordiska partnerskapsprogram inom handel, industri och innovation med målsättningen att främja gränsöverskridande handel och innovation.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NCC

Ämnen i artikeln:

NCC

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.