Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Proptech redo för nästa steg - ”Marknaden har mognat”

Publicerad: 9 mars 2022, 16:02

Jonathan Hannam tillsammans med Avi Naidu som är medgrundare till Taronga Ventures.

Tech-utvecklingen går snabbt framåt inom bygg- och fastighetssektorn och alltmer kapital hittar till protechbolagen där även de större institutionerna börjar röra på sig. ESG är inte sällan en katalysator för större investeringar, men det handlar inte om passiva investeringar - tvärtom.
”Investeraren måste vara en strategisk partner till proptech-aktörerna”, säger Jonathan Hannam, grundare av Taronga Ventures.


Ämnen i artikeln:

Proptech

Jonathan Hannam  är initiativtagare till Taronga Ventures och techfonden RealTech Ventures Fund, där man investerar i framväxande techbolag som påverkar den byggda miljön. Den bakomliggande filosofin är att fastigheter är

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Proptech

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.