fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Digitalisering

Ny konstellation inom proptech lanseras

Publicerad: 10 januari 2023, 05:55

Foto: Getty Images

Proptech-bolagen Pixerymedia och HomeMaker går samman och bildar Envise, som erbjuder interaktiva webblösningar, visualiseringar och ärendehantering för fastighetsbranschen.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


– Vi är inställda på att revolutionera hur fastighetsföretagen interagerar med sina kunder online via en allt i ett-lösning, för att förenkla och förkorta försäljningsprocesserna, kommenterar Anna Nordström, vd på Envise.

Läs även: Sven-Olof Johansson investerar i proptechbolag: ”Marknaden är alldeles för vildvuxen”

Pixerymedia är specialiserade på att skapa interaktiva lösningar och visualiseringar medan HomeMaker är känt för användarvänlig tillvalshantering och eftermarknadssystem till den senare delen av fastighetens livscykel.

Resultatet är en användarvänlig plattform som tillåter kunder såsom exempelvis JM, Balder, Serneke och Ikano att beställa, skapa, anpassa och hantera sina digitala miljöer för att fylla alla systematiska behov före, under och efter ett projekt via exempelvis virtuella showrooms och 3D-konfiguratorer.

– Vi är glada över att kunna kombinera våra styrkor och expertis för att skapa ett unikt erbjudande på marknaden, säger Nordström.

Mer om nybildade Envise

Envise erbjuder fastighetsbolag en omfattande uppsättning verktyg och tjänster för interaktiva webblösningar och visualiseringar, såväl som användarvänliga tillvals- och eftermarknadssystem. Detta innebär att företag enkelt kan hantera felanmälningar, garantiärenden och andra supportbehov efter tillträde i en fastighet.

Bolaget är en del av Hydda Group, ett mjukvaruföretag specialiserat på PropTech SaaS-lösningar som digitaliserar fastigheter som bildades i december 2021.

Källa: Envise

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev