lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Digitalisering

Hon blir ny vd för startup inom proptech

Publicerad: 28 mars 2023, 08:23

Moa Göransdotter, ny vd på Tryva och Safeland. Foto: Tryva, Mattias de Frumerie

Tryva, startup inom proptech, utser Moa Göransdotter, tidigare marknadschef, till ny vd för bolaget och Safeland, som båda ägs av United Eyes.

Ämnen i artikeln:

SvepetProptech

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


– Jag är hedrad över att tillsammans med ett fantastiskt team få fortsätta driva Tryva och Safelands tillväxtresa. Vi är ett innovativt techbolag med höga ambitioner och en stark vision om att driva positiv samhällsförändring, säger hon i en kommentar.

Läs även: Marknaden pekar nedåt – då rusar proptech

Moa Göransdotter har varit marknadschef för bolaget sedan 2020 och har lång erfarenhet från flertalet befattningar som försäljnings- och marknadschef i olika tillväxtbolag.

– Hon har varit tongivande för bolagets framgång. Med sin djupa kunskap inom IoT och digitalisering av fastighetsbranschen är jag övertygad om att Moa kommer leda bolaget till nya framgångar även internationellt, säger bolagets grundare Per Källgården.

Läs även: ”Det bästa som hänt proptech” – om elkrisen och inflationen

Bolaget tog in kapital i höstas och rekryterade flera nya medarbetare. Inom kort väntar expansion till utländska marknader.

Nuvarande vd Henrik Lundin övergår till en strategisk roll och ingår i styrelsen.

Mer om United Eyes

• Driver startup-bolagen Safeland (B2C) och Tryva (B2B).

• United Eyes är ett tillväxtbolag som med stöd från starka investerare arbetar aktivt med både forskningsinstitut och räddningstjänsten.

• Tryva är varumärket för B2B, som vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med uppkopplade sensorer och smart larmstyrning, medan Safeland riktar sig till konsumentmarknaden med grannkopplat hemlarm.

Källa: Tryva

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev