lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Digitalisering

Erik Selin blir mentor till proptech-grundare

Publicerad: 31 januari 2023, 15:37

Nils Berglund, grundare av Vyer, och Erik Selin, vd Balder.

Foto: Vyer

Nils Berglund, grundare av Vyer, har blivit utvald till Prins Daniels Fellowship-programmet med Balders vd Erik Selin som mentor. Bolaget får därmed med sig en fjärde tungviktare inom fastighetsbranschen.

Ämnen i artikeln:

SvepetErik SelinVyer TechnologiesProptech

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


– Det känns fantastiskt kul att få en så kunnig företagsledare som bollplank. Hans erfarenhet från fastighetsbranschen och av att bygga bolag är oerhört välkommen då vi befinner oss i en fas av snabb tillväxt, säger Nils Berglund.

Berglund blir en av elva entreprenörer som under två års tid får möjlighet att utveckla sina företag genom Prins Daniels Fellowship-programmet.

Läs även: Proptech svek under energikrisen – nu ökar trycket på branschen

Han grundade Vyer Technologies tillsammans med Conrad Wahlén 2016 med målet om att digitalisera fastighetsbranschen. De började bland annat utveckla teknik för att 3D-kartlägga byggnader inifrån. I dag erbjuder bolaget en Saas-tjänst med verktyg för att effektivisera drift och förvaltning åt fastighetsägare som Hemsö, Heba och Revelop med flera.

Förra året fick bolaget även finansiell uppbackning av fastighetsprofilerna Sven-Olof Johansson, vd på Fastpartner och Lennart Sten, vd på Svenska Handelsfastigheter. I november 2021 klev även Staffan Unge, partner på Slättö, in i bolagets styrelse.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev