Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Boklok startar virtuella visningar

Publicerad: 26 mars 2020, 09:55

För att bostadsköpare ska känna sig trygga i dessa coronatider erbjuder allt fler bostadsförmedlare visningar online. Nu hoppar även Boklok på det tåget.


Ämnen i artikeln:

BoklokCoronaviruset

Coronaviruset har lyft trygghetsaspekten i samhället till helt nya nivåer. Att träffas i grupp, eller att träffa nya människor överhuvudtaget, kan just nu kännas osäkert. 

Boklok lanserar därför virtuella visningar. I ett pressmeddelande skriver bolaget att traditionella kundkvällar ersätts med en webbsida med filmer på området och liknande bostäder, samt en utförlig presentation av projektet. 

Läs även: Boklok rekryterar från Skanska 

Säljstarten sker virtuellt. Kunderna anmäler först sitt intresse och sedan sker en turordningsdragning, som avgör i vilken ordning de får välja bostad, i realtid på webben i en streamad livesändning.  

Den traditionella fysiska avtalskvällen ersätts med ett telefonsamtal till alla på turordningslistan, som i lugn och ro får välja bostad. Kunden får slutligen se en filmad genomgång av förhandsavtalet, som sedan signeras med e-legitimation.

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

BoklokCoronaviruset

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News